Receptas / coffee stout
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. lapkričio 9 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
78
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Chateu Pilsen 2RS | 5.0 | 3.000 | 54.5 | |
Chateu Abbey | 43.0 | 1.000 | 18.2 | |
Chateu Cara Ruby | 47.0 | 0.500 | 9.1 | |
Rudasis cukrus | 0.0 | 0.500 | 9.1 | |
Chateu Chocolat | 900.7 | 0.400 | 7.3 | |
Chateu Roasted Barley | 1200.9 | 0.100 | 1.8 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 50 | 50 | |
Saaz (US) | 3.8 | 10 | 10 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Pastabos
Salinime ph5,6. Salinta 63-30min, 72-30min, 78-10min. Cold crash 3 dienos. Prieš pilstant į butelius alus sumaišytas su 2litrais stiprios kavos.