Receptas / Tirštos kalėdos.
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. lapkričio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. lapkričio 16 d.
Parametrai
OG:
1.070
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
7.4 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
50
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Chateau Pale Ale | 9.0 | 5.000 | 64.9 | |
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (Pale Ale) | 35.0 | 1.700 | 22.1 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.800 | 10.4 | |
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (tamsus) | 1302.0 | 0.200 | 2.6 | |
7.700 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Laktozė | 1.0 kg | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Fermentacijai į fermenterį dėjau ąžuolo kaladėlių.