Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
56 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. lapkričio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. liepos 16 d.

Parametrai

OG:
1.066
FG:
1.018
ABV:
6.3 %
IBU:
11
EBC:
9
IBU/OG:
0.17
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 9.000
Medus 2.0 0.000
      9.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Blanc 10.5 100 3
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
SafSpirit HG-1 10.0 73

Pastabos

58 virimui, HG


7 valandos.

Virta 2020-06-26
Pilstyta 2020-07-16

Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 15 l
Salinta 66 (pilta į 73), pabaiga su 66. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 20 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.

Pradinis OG 16 BRIX
Galutinis FG x BRIX
pH po virimo 5,82
pH 4,51 po fermentacijos pilstant.

Startas su 20 C iškart dedant į 26 C aplinką, fermentacija 14 d. po to savaitė prie 19.
Pilstoma į butelius savaitei prie 19C.



Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).

Mielės 1,5 E
Salyklas 9,24 E (0,84 E - 1 kg)
Apyniai 1,6 E (100 g)



Prisijungę aludariai