Receptas / Munich Helles
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. gruodžio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. vasario 1 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.600 | 86.0 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 0.600 | 11.2 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.150 | 2.8 | |
5.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (18IBU) | 3.2 | 50 | 90 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WLP830 | 14.0 | 77 |
Pastabos
Vanduo pilaites RO 20+15L. 51/1/1/50/50/0. 3g gispo+3,5 CaCl. Mash pH target 5.4.
Salinimas:
50 In
63 - 30min.
72 - 40min.
Salinimas:
50 In
63 - 30min.
72 - 40min.