Receptas / Weizen #3 Hallertauer
Informacija
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 4.000 | 57.1 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 42.9 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 50 | 60 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat (antroji generacija) | 200.0 | 74 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Ryžių lukštai | 0.5 kg | Salinimui | 60 min. |