Receptas / MCA apyniuotis
Informacija
Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. birželio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 22 d.
Parametrai
OG:
1.092
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
10.4 %
|
|
IBU:
254
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
2.77
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pearl Pale Ale | 6.0 | 4.000 | 95.2 | |
CaraPils | 5.0 | 0.150 | 3.6 | |
Rūgštusis salyklas | 6.0 | 0.050 | 1.2 | |
4.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 9.0 | 100 | 60 | |
Columbus | 12.9 | 75 | 30 | |
Amarillo | 9.2 | 25 | 15 | |
Amarillo (sausas apyniavimas) | 9.2 | 50 | 0 | |
Amarillo | 9.2 | 25 | 0 | |
275 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 7.0 | 87 |
Pastabos
Salinimas:
~60-65°C - 60 min. + 4g CaSO4 + 1g CaCl2
--> 68˚C
Išviso 120 min.
pH ~ 5,4
Aplinkos temperatūra ~21°C
Po dviejų parų, nurimus fermentacijai užmečiau 50 g Amarillo apynių.
~60-65°C - 60 min. + 4g CaSO4 + 1g CaCl2
--> 68˚C
Išviso 120 min.
pH ~ 5,4
Aplinkos temperatūra ~21°C
Po dviejų parų, nurimus fermentacijai užmečiau 50 g Amarillo apynių.