Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. gruodžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 4 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.015
ABV:
5.9 %
IBU:
67
EBC:
18
IBU/OG:
1.11
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
BEST Chit salyklas 2.5 1.000
BEST Caramel Rye 80.3 0.500
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Simcoe 13.3 20 60
Simcoe 13.3 20 60
Azacca 11.0 30 60
Summit 13.7 20 60
Azacca 11.0 20 45
Summit 13.7 20 15
      130  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M66 Hophead 11.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 7.0 g Virimui 15 min.
Mangai 1500.0 g Antrinei fermentacijai 5 d.
Kokosas 150.0 g Antrinei fermentacijai 5 d.
Apelsinų žievelė (saldžioji) 5.0 g Antrinei fermentacijai 5 d.
Prisijungę aludariai