Informacija

Kiekis:
100 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. birželio 14 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.016
ABV:
4.5 %
IBU:
27
EBC:
8
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Chateau pilsen 2RS 4.0 19.000
Chateau Wheat Blanc 5.0 5.000
      24.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 80 75
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 80 5
      160  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew WB-06 65.0 68

Pastabos

kartu su paskutiniais apyniais dedama 10gr. apelsino žievelės, 2gr. kmynų, 1 gr. kalendros.

Komentarai

  • zaltys

    2012 m. Birželio 14 d.
    įdomiai, kvietinio mažai, fermentacijos temperatūros nenurodytos? ar tos pačios visiems?
  • west

    2012 m. Birželio 14 d.
    ant 100 l - 1g kalendros. tai kažkaip neskamba :)
  • zaltys

    2012 m. Birželio 14 d.
    Gerai gerai, čia bazinis receptas, belgų rekomendacijos, galima pritaikyt lietuvos rinkai :)))
  • aristonas

    2012 m. Birželio 14 d.
    fermentacijos temperatūrų režimas toks pats kaip blonde aluje, pirma para 22, po to 20
  • null

    2012 m. Birželio 15 d.
    @aristonai, kaip kontroliuoji fermentacijos temperatūrą?
Prisijungę aludariai