Receptas / Belgian Wheat beer
Informacija
Kiekis:
100 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. birželio 14 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Chateau pilsen 2RS | 4.0 | 19.000 | 79.2 | |
Chateau Wheat Blanc | 5.0 | 5.000 | 20.8 | |
24.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 80 | 75 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 80 | 5 | |
160 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 65.0 | 68 |
Pastabos
kartu su paskutiniais apyniais dedama 10gr. apelsino žievelės, 2gr. kmynų, 1 gr. kalendros.
zaltys
2012 m. Birželio 14 d.west
2012 m. Birželio 14 d.zaltys
2012 m. Birželio 14 d.aristonas
2012 m. Birželio 14 d.null
2012 m. Birželio 15 d.