Receptas / Šokoladinė pusnis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
61 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. sausio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 5 d.
Parametrai
OG:
1.087
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
8.7 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
157
|
|
IBU/OG:
0.17
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 5.000 | 54.1 | |
Special B salyklas | 291.0 | 1.500 | 16.2 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 1.000 | 10.8 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 502.0 | 0.750 | 8.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 803.0 | 0.500 | 5.4 | |
TF Pale Chocolate | 627.5 | 0.500 | 5.4 | |
9.250 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M41 Belgian Ale | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Šokoladas (juodas) | 300.0 g | Virimui | 10 min. | |
Airiška kerpena | 7.0 g | Virimui | 15 min. |