Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
61 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. sausio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 5 d.

Parametrai

OG:
1.087
FG:
1.020
ABV:
8.7 %
IBU:
15
EBC:
157
IBU/OG:
0.17
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 5.000
Special B salyklas 291.0 1.500
Miežiniai dribsniai 3.0 1.000
Konditerinis cukrus (rudas) 502.0 0.750
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 803.0 0.500
TF Pale Chocolate 627.5 0.500
      9.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (US) 3.8 40 60
Saaz (US) 3.8 10 20
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M41 Belgian Ale 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Šokoladas (juodas) 300.0 g Virimui 10 min.
Airiška kerpena 7.0 g Virimui 15 min.
Prisijungę aludariai