Receptas / Kvietys
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.20
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.500 | 51.0 | |
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 1.000 | 20.4 | |
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 1.000 | 20.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 8.2 | |
4.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (German) | 6.1 | 8 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 5 | 45 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 5 | 30 | |
18 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 75 |
konung
2011 m. Gegužės 13 d.Gytis
2011 m. Gegužės 13 d.vapas
2011 m. Gegužės 14 d.Gytis
2011 m. Birželio 10 d.audryla
2011 m. Birželio 12 d.Deja šitoj vietoj belieką sutikt su Gyčiu, alaus skonio pikas jau praėjęs...