Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. kovo 22 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. gegužės 14 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.012
ABV:
4.7 %
IBU:
10
EBC:
7
IBU/OG:
0.20
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.500
Kupiškio pilsnerio salyklas 3.0 1.000
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 1.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
      4.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt Select (German) 6.1 8 60
Hersbrucker (German) 4.0 5 45
Hersbrucker (German) 4.0 5 30
      18  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew WB-06 12.0 75

Komentarai

  • konung

    2011 m. Gegužės 13 d.
    Atsidariau butelaitį šio alaus. Iškart nustebino į viršų pakilęs garų fontanas bei nemažai putų (gal nereikėjo ~dešimt minučių kameroj laikyt?). O tai atmetus, sodri puta ir tokia spalva kaip bananų sulčių. Vaiskiai geltona, kaip vaikai saulę piešia. Kvapas vaisinis. Skonyje dominuoja salyklas bei vaisiai. Gardus alus. Laukiu nesulaukiu antrojo virimo rezultatų.
  • Gytis

    2011 m. Gegužės 13 d.
    Kokios mielės?
  • vapas

    2011 m. Gegužės 14 d.
    Pataisiau receptą. WB-06.
  • Gytis

    2011 m. Birželio 10 d.
    Ragavau 06-09. Tvarkingas kvietinis alus, tik man pasirodė, kad jau praėjęs savo skonio viršūnę, mielių charakteris nelabai ryškus.
  • audryla

    2011 m. Birželio 12 d.
    Ragautas 09-06-2011
    Deja šitoj vietoj belieką sutikt su Gyčiu, alaus skonio pikas jau praėjęs...
Prisijungę aludariai