Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
73 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. rugsėjo 30 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.014
ABV:
5.2 %
IBU:
28
EBC:
10
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 3.000
Simpsons - Finest Lager Malt 3.0 2.500
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.700
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.500
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.250
CaraMunich salyklas 120.8 0.100
      7.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Sybilla 7.0 23 60
Sybilla 7.0 20 40
Laukiniai 4.0 20 20
Saaz (CZ) 4.0 31 0
Laukiniai 5.5 10 0
      104  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 12.0 74

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė 20.0 g Virimui 15 min.
Imbieras 10.0 g Virimui 15 min.
Cinamonas 6.0 g Virimui 15 min.
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.
Gvazdikėliai 2.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Verdame dribsnius 15 min. - atvėsus sumaišome su bendru salyklu

Salinimas:
64-66 C - 80 min 
Vanduo - 1:3

Keliam temp iki 70-71C - 10min

Tekinimas: 
78C

---

Ištekinam +-23 l

OG  - 1,055 - Hidrometro  
FG  - 1,015 - Hidrometro  

----

Pastaba:
Saaz sudėti prie 80 C
Vėliau bus dedami apyniai sausam apyniavumui
Papildomai vanduo 5l iki 26 l 
Apyniai 2021m
Naudojamas maltas imbieras 
----
išpilstant panaudota 175 g cukraus ir praleista per 10 g laukinių apynių filtrą
Mielės dirbo 4-5 dienas
Prisijungę aludariai