Receptas / #7 2021 Corona Baltas
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. rugsėjo 30 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.000 | 42.6 | |
Simpsons - Finest Lager Malt | 3.0 | 2.500 | 35.5 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.700 | 9.9 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.500 | 7.1 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.250 | 3.5 | |
CaraMunich salyklas | 120.8 | 0.100 | 1.4 | |
7.050 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė | 20.0 g | Virimui | 15 min. | |
Imbieras | 10.0 g | Virimui | 15 min. | |
Cinamonas | 6.0 g | Virimui | 15 min. | |
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 15 min. | |
Gvazdikėliai | 2.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Verdame dribsnius 15 min. - atvėsus sumaišome su bendru salyklu
Salinimas:
64-66 C - 80 min
Vanduo - 1:3
Keliam temp iki 70-71C - 10min
Tekinimas:
78C
---
Ištekinam +-23 l
OG - 1,055 - Hidrometro
FG - 1,015 - Hidrometro
----
Pastaba:
Saaz sudėti prie 80 C
Vėliau bus dedami apyniai sausam apyniavumui
Papildomai vanduo 5l iki 26 l
Saaz sudėti prie 80 C
Vėliau bus dedami apyniai sausam apyniavumui
Papildomai vanduo 5l iki 26 l
Apyniai 2021m
Naudojamas maltas imbieras
----
išpilstant panaudota 175 g cukraus ir praleista per 10 g laukinių apynių filtrą
Mielės dirbo 4-5 dienas
----
išpilstant panaudota 175 g cukraus ir praleista per 10 g laukinių apynių filtrą
Mielės dirbo 4-5 dienas