Receptas / Vasarai
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. kovo 1 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.65
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 8.000 | 88.9 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 1.000 | 11.1 | |
9.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
wpl 830 | 300.0 | 77 |
Pastabos
50c-15min
62c-40min
73c-40min
78c-out
~10C fermentacija 2-3sav. lageriavimas -3men.
62c-40min
73c-40min
78c-out
~10C fermentacija 2-3sav. lageriavimas -3men.