Receptas / Pavasarinis stout'as
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. vasario 28 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
82
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.000 | 64.0 | |
Miežiniai dribsniai (optima linija) | 3.0 | 1.200 | 19.2 | |
BEST Black salyklas | 1151.8 | 0.600 | 9.6 | |
Maltosos karamelinis | 240.4 | 0.250 | 4.0 | |
BEST Melanoidin salyklas | 70.7 | 0.200 | 3.2 | |
6.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Aurora | 6.1 | 40 | 60 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham (2 karta) | 300.0 | 75 |
Pastabos
60 min - 65c
10 min - 78c
boil 1h