Receptas / IPA 2021 03 03
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. kovo 4 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. gegužės 14 d.
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
58
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.92
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.500 | 58.8 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 2.000 | 26.1 | |
CaraRed salyklas | 50.0 | 0.700 | 9.2 | |
Medus | 2.0 | 0.450 | 5.9 | |
7.650 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citra | 12.7 | 30 | 50 | |
East Kent Golding | 5.0 | 30 | 50 | |
Fuggle (US) | 4.7 | 30 | 50 | |
Citra | 12.0 | 30 | 1 | |
Fuggle (UK) | 4.5 | 30 | 1 | |
East Kent Golding | 5.5 | 30 | 1 | |
Citra | 12.0 | 40 | 0 | |
Fuggle (UK) | 4.5 | 40 | 0 | |
East Kent Golding | 5.5 | 40 | 0 | |
300 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
LalBrew Verdant IPA | 22.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas 74C H2O -> mentalas 68C, 60min.
Sausas apyniavimas 5 d., fermenteryje, pasibaigus fermentacijai.
Sausas apyniavimas 5 d., fermenteryje, pasibaigus fermentacijai.