Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. kovo 9 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. kovo 16 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.003
ABV:
6.0 %
IBU:
54
EBC:
13
IBU/OG:
1.10
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (čekiškas) 4.0 4.400
Karamelinis salyklas 253.0 0.100
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 13.5 30 60
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 93

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 100 min ~65ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC) +1L
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
Prisijungę aludariai