Receptas / Light wheat
Informacija
Parametrai
OG:
1.035
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
3.5 %
|
|
IBU:
6
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.18
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 46.2 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.000 | 30.8 | |
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 1.500 | 23.1 | |
6.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 10 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 5 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich Classic | 12.0 | 75 | |
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |