Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. kovo 19 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. liepos 31 d.

Parametrai

OG:
1.041
FG:
1.011
ABV:
4.0 %
IBU:
10
EBC:
6
IBU/OG:
0.24
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg Kvietinis salyklas 3.0 1.600
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.000
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.800
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.400
Gliukozė (užgazavimui) 0.0 0.300
BEST Vienna salyklas 9.0 0.200
      4.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 3.2 30 60
Mosaic 12.5 40 0
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 12.0 74

Pastabos

Dygstančių akmenų alus
Nes po žiemos iš dirvos reikia išrinkti pašalo išstumtus akmenis

Imam pusę salyklo
I pusė salyklo
  • 12 l vandens
  • 62˚ 40 min.
  • 72˚ 20 min.
7 l vandens
Ataušinti iki 42-45˚
Supilti likusį salyklą

  • 42˚ 40 min.
  • 50˚ 10 min.
  • 65˚ 40 min.
  • 72˚ 10 min.
  • 78˚ 30 min.
tekinti 13 l 80˚ vandens
100˚ 90 min.
60 min apyniai

Fermentuota kambario temp.
Prisijungę aludariai