Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. kovo 23 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 21 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.012
ABV:
5.5 %
IBU:
41
EBC:
24
IBU/OG:
0.76
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miežinis salyklas čekiškas 25.0 10.000
      10.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target 12.4 75 60
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
wpl 830 200.0 77
Wlp036 Dusseldorf Alt 30.0 77

Pastabos

Pusė salyklo išsalinta 2 val 64C,Iškepta duona 180C-2val,kita pusė įprastai salinta 50C-20min,68C-1 val,įdėta duona,pakelta iki 78C-tekinimas.Virimas-90min
 1 fermenteris 10C -lageris.
2 18C -elis

Prisijungę aludariai