Receptas / Pusiau keptinis: elis vs lageris
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
41
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
0.76
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miežinis salyklas čekiškas | 25.0 | 10.000 | 100.0 | |
10.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
wpl 830 | 200.0 | 77 | |
Wlp036 Dusseldorf Alt | 30.0 | 77 |
Pastabos
Pusė salyklo išsalinta 2 val 64C,Iškepta duona 180C-2val,kita pusė įprastai salinta 50C-20min,68C-1 val,įdėta duona,pakelta iki 78C-tekinimas.Virimas-90min
1 fermenteris 10C -lageris.
2 18C -elis
1 fermenteris 10C -lageris.
2 18C -elis