Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
55 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. kovo 24 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 6 d.

Parametrai

OG:
1.029
FG:
1.010
ABV:
2.5 %
IBU:
13
EBC:
5
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg kvietinis salyklas 3.0 2.900
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.200
      5.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 3.5 40 60
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 18.0 67

Pastabos

Pagal https://braumagazin.de/article/brewing-bavarian-weissbier-all-you-ever-wanted-to-know/
Salinimas 63C 30min, 72C 30min, 77C 15min
Nearuota
Recepte atenuacija pakoreguota pagal virimą -7% iki 67%
Prisijungę aludariai