Receptas / Bavarijos baltas pirmasis
Informacija
Parametrai
OG:
1.029
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
2.5 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
5
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg kvietinis salyklas | 3.0 | 2.900 | 56.9 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.200 | 43.1 | |
5.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 40 | 60 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 18.0 | 67 |
Pastabos
Pagal https://braumagazin.de/article/brewing-bavarian-weissbier-all-you-ever-wanted-to-know/
Salinimas 63C 30min, 72C 30min, 77C 15min
Nearuota
Recepte atenuacija pakoreguota pagal virimą -7% iki 67%
Salinimas 63C 30min, 72C 30min, 77C 15min
Nearuota
Recepte atenuacija pakoreguota pagal virimą -7% iki 67%