Receptas / Pavasariui
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.21
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 4.350 | 50.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.350 | 50.0 | |
8.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Herkules | 17.0 | 8 | 60 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.2 | 20 | 10 | |
28 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew WB-06 | 24.0 | 77 |