Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. balandžio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 26 d.

Parametrai

OG:
1.043
FG:
1.009
ABV:
4.5 %
IBU:
18
EBC:
11
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg salyklas 2.9 3.600
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.600
CaraRed salyklas 50.0 0.400
      4.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.0 10 60
Saaz (CZ) 4.0 10 45
Saaz (CZ) 4.0 10 15
Saaz (CZ) 4.0 20 5
Amarillo 9.5 20 5
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M54 Californian Lager 10.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 15.0 g Virimui 15 min.
Apelsinų žievelė (saldžioji) 15.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

1. +10ltr(55C) -> 50C 20min
2. +4ltr
11gr 5.2 stabilizer
5ml CaCl
ph apie 5.2
68 ir mažėjanti 60min
3. Pakelta iki 77 tekinimas +15ltr 
4. virimas ~60

Po savaitėlės į šaldytuvą. 
Po savaitėlės šaldytuve į buteliokus 04.18 18C
04.25 į rūsį 12C


Prisijungę aludariai