Receptas / Pilznierius iš likučių
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. balandžio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 26 d.
Parametrai
OG:
1.043
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 3.600 | 78.3 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.600 | 13.0 | |
CaraRed salyklas | 50.0 | 0.400 | 8.7 | |
4.600 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M54 Californian Lager | 10.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 15.0 g | Virimui | 15 min. | |
Apelsinų žievelė (saldžioji) | 15.0 g | Virimui | 5 min. |
Pastabos
1. +10ltr(55C) -> 50C 20min
2. +4ltr
11gr 5.2 stabilizer
5ml CaCl
ph apie 5.2
68 ir mažėjanti 60min
3. Pakelta iki 77 tekinimas +15ltr
4. virimas ~60
Po savaitėlės į šaldytuvą.
Po savaitėlės šaldytuve į buteliokus 04.18 18C
04.25 į rūsį 12C
2. +4ltr
11gr 5.2 stabilizer
5ml CaCl
ph apie 5.2
68 ir mažėjanti 60min
3. Pakelta iki 77 tekinimas +15ltr
4. virimas ~60
Po savaitėlės į šaldytuvą.
Po savaitėlės šaldytuve į buteliokus 04.18 18C
04.25 į rūsį 12C