Receptas / Mechanizatorių elis su Willamette - 2
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
58 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. liepos 1 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. liepos 1 d.
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.2 %
|
|
IBU:
43
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
1.02
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Biržų krašto salyklas | 4.0 | 2.727 | 95.2 | |
Special B | 300.2 | 0.136 | 4.8 | |
2.863 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mechanizatorių gatvės laukiniai (sausi) | 1.5 | 50 | 60 | |
Mechanizatorių gatvės laukiniai (sausi) | 1.5 | 20 | 30 | |
Sauvin | 10.0 | 20 | 15 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 10 | |
Willamette | 5.0 | 6 | 2 | |
102 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WYeast 1099 Whitbread Ale | 100.0 | 75 |
Pastabos
Single step infusion 65°C, 90 min.
Tekinimo temperatūra - 73°C, trukmė 30 min.
Mielės antros kartos - nuo Gedimino pilies 90 min. IPA
Tekinimo temperatūra - 73°C, trukmė 30 min.
Mielės antros kartos - nuo Gedimino pilies 90 min. IPA