Informacija

Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
58 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. liepos 1 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. liepos 1 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.011
ABV:
4.2 %
IBU:
43
EBC:
22
IBU/OG:
1.02
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Biržų krašto salyklas 4.0 2.727
Special B 300.2 0.136
      2.863

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mechanizatorių gatvės laukiniai (sausi) 1.5 50 60
Mechanizatorių gatvės laukiniai (sausi) 1.5 20 30
Sauvin 10.0 20 15
Willamette 5.0 6 10
Willamette 5.0 6 2
      102  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WYeast 1099 Whitbread Ale 100.0 75

Pastabos

Single step infusion 65°C, 90 min.
Tekinimo temperatūra - 73°C, trukmė 30 min.

Mielės antros kartos - nuo Gedimino pilies 90 min. IPA
Prisijungę aludariai