Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. liepos 1 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. liepos 20 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.006
ABV:
4.7 %
IBU:
56
EBC:
18
IBU/OG:
1.35
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 247.6 0.200
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 9.9 40 60
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 7.0 86

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumalta labai rupiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užvirinama;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 28ºC)
Prisijungę aludariai