Receptas / Rudas Elis
Informacija
Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. liepos 30 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. rugsėjo 4 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
44
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Viking Pale Ale | 6.0 | 5.000 | 53.5 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.250 | 34.8 | |
Viking Caramel Malt 300 | 301.6 | 1.000 | 10.7 | |
Viking Malt Black | 1405.5 | 0.100 | 1.1 | |
9.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 6.6 | 40 | 60 | |
East Kent Golding | 6.6 | 25 | 30 | |
East Kent Golding | 6.6 | 20 | 15 | |
85 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M15 Empire Ale | 12.0 | 70 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 8.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Saliname 66C
Vilniaus Vanduo: Ca 66, Mg 18, Na 18.4, Cl 24, SO4 42, HCO 248
Į papildomai salinimo vandenį:
10ml 33% CaCl tirpalo
7.5ml 75% fosforo rūgšties
Vilniaus Vanduo: Ca 66, Mg 18, Na 18.4, Cl 24, SO4 42, HCO 248
Į papildomai salinimo vandenį:
10ml 33% CaCl tirpalo
7.5ml 75% fosforo rūgšties