Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. liepos 30 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. rugsėjo 4 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.016
ABV:
4.9 %
IBU:
26
EBC:
44
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Viking Pale Ale 6.0 5.000
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.250
Viking Caramel Malt 300 301.6 1.000
Viking Malt Black 1405.5 0.100
      9.350

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 6.6 40 60
East Kent Golding 6.6 25 30
East Kent Golding 6.6 20 15
      85  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M15 Empire Ale 12.0 70

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 8.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Saliname 66C
Vilniaus Vanduo: Ca 66, Mg  18, Na 18.4, Cl 24, SO4 42, HCO 248
Į papildomai salinimo vandenį:
10ml 33% CaCl tirpalo
7.5ml 75% fosforo rūgšties
Prisijungę aludariai