Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugpjūčio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. rugsėjo 5 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.015
ABV:
5.3 %
IBU:
38
EBC:
13
IBU/OG:
0.69
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 8.5 4.500
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.500
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.200
      5.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Simcoe 13.0 20 60
Citra 12.0 13 15
Simcoe 13.0 5 5
Mosaic 12.5 30 0
Citra 12.0 30 0
      98  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 73

Pastabos

Mash in 66.5 C- 60 min. Mash out 76 C. Fermentacija 17 C. Bendras fermentavimo laikas 12-14 dienų. Sausas apyniavimas 3 dienos iki fermentavimo pabaigos.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai