Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugpjūčio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. rugsėjo 7 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.007
ABV:
5.4 %
IBU:
12
EBC:
7
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 3.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 2.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 9 65
Hallertauer Hersbrucker 3.5 3 5
      12  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew WB-06 12.0 86

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Ryžių lukštai 0.5 kg Salinimui -

Pastabos

Salinimas - 62 min. 67C. Virimas - 73 min. Fermentacija 18C - 10 dienų.
Prisijungę aludariai