Receptas / Hefeweizen Will
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 3.000 | 60.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 2.000 | 40.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 10 | 60 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 5 | 5 | |
15 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Ryžių lukštai | 0.5 kg | Salinimui | - |
Pastabos
Salinimas - 75 min. 65C.
Virimas - 62 min.
Fermentacija 20,7C ~ 10 dienų.
Nuotraukos
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
9.0
(1 balsas)
9.0