Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugpjūčio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. kovo 27 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.007
ABV:
5.4 %
IBU:
14
EBC:
7
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 3.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 2.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 10 60
Hallertauer Hersbrucker 3.5 5 5
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew WB-06 12.0 86

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Ryžių lukštai 0.5 kg Salinimui -

Pastabos

Salinimas - 75 min. 65C. Virimas - 62 min. Fermentacija 20,7C ~ 10 dienų.

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

9.0

(1 balsas)

Prisijungę aludariai