Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugpjūčio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. rugpjūčio 23 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.005
ABV:
5.1 %
IBU:
44
EBC:
13
IBU/OG:
1.00
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 250.2 0.100
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 15.8 20 60
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 7.0 89

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumalta labai rupiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 8 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 25ºC)
Prisijungę aludariai