Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
73 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. liepos 5 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. liepos 23 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.011
ABV:
5.4 %
IBU:
23
EBC:
11
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 3.0 5.000
Munchner salyklas 25.0 1.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 12.0 22 40
Spalt Select 4.0 15 10
      37  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 79

Pastabos

Salinimas:
• pilama 15L / 74ºC vandens;
• 120 min ~65ºC (1:2,5);
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė -10 dienų.
antrinė -be antrinės.

Papildomai dėta 2g airiškos kerpenos 10 min iki virimo pabaigos.
Prisijungę aludariai