Receptas / Erstikio MAGARYČIOS
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. liepos 5 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. liepos 23 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 5.000 | 83.3 | |
Munchner salyklas | 25.0 | 1.000 | 16.7 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 12.0 | 22 | 40 | |
Spalt Select | 4.0 | 15 | 10 | |
37 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 79 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 15L / 74ºC vandens;
• 120 min ~65ºC (1:2,5);
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+20L);
Fermentacija:
pirminė -10 dienų.
antrinė -be antrinės.
Papildomai dėta 2g airiškos kerpenos 10 min iki virimo pabaigos.
• pilama 15L / 74ºC vandens;
• 120 min ~65ºC (1:2,5);
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+20L);
Fermentacija:
pirminė -10 dienų.
antrinė -be antrinės.
Papildomai dėta 2g airiškos kerpenos 10 min iki virimo pabaigos.