Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugpjūčio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. rugpjūčio 26 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.001
ABV:
5.9 %
IBU:
56
EBC:
22
IBU/OG:
1.23
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 251.0 0.300
      4.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 15.8 26 60
      26  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 šlapios, naudotos) 60.0 98

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumalta labai rupiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 10 dienų (aplinkos temperatūra 21ºC)
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 23ºC)
Prisijungę aludariai