Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugsėjo 6 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. spalio 28 d.

Parametrai

OG:
1.072
FG:
1.016
ABV:
7.2 %
IBU:
66
EBC:
19
IBU/OG:
0.93
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 6.000
CaraHell salyklas 25.0 1.000
BEST Vienna salyklas 9.0 0.300
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 0.250
CaraMunich salyklas 121.5 0.150
      7.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 13.0 20 60
Citra 12.0 20 20
Cascade (US) 5.8 20 20
Amarillo 9.5 20 20
Citra 12.0 20 5
Amarillo 9.5 20 5
Cascade (US) 5.8 20 5
Cascade (US) 5.8 30 0
Amarillo 9.5 30 0
Citra 12.0 30 0
      230  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 24.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Salinimas 66.6°C - 91min., mash out 78.2°C. Fermentacija ~12-14 dienų ~ 19,6°C . Prieš sausą apyniavimą pakelti temperatūra 21,6°C. Sausas apyniavimas 3 dienos iki fermentavimo pabaigos. Fermentacijos pabaigoje prieš išpilstymą padaryti 1-2 dienų šalčio šoką 5°C. Natūrali karbonizacija 2 savaitės ~21°C.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai