Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugsėjo 6 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. rugsėjo 14 d.

Parametrai

OG:
1.071
FG:
1.016
ABV:
7.1 %
IBU:
67
EBC:
21
IBU/OG:
0.95
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.800
CaraHell salyklas 25.0 1.000
BEST Vienna salyklas 9.0 0.300
CaraMunich salyklas 121.1 0.250
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 0.250
      7.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 13.0 20 60
Citra 12.0 20 20
Cascade (US) 5.8 20 20
Amarillo 9.5 20 20
Citra 12.0 20 5
Amarillo 9.5 20 5
Cascade (US) 5.8 20 5
Cascade (US) 5.8 30 0
Amarillo 9.5 30 0
Citra 12.0 30 0
      230  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 24.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Salinimas 66.6C - 91min., mash out 78.2C. Fermentacija 13 dienų 18,4C . Sausas apyniavimas 3 dienos iki fermentavimo pabaigos.
Prisijungę aludariai