Receptas / runce schwarzbier
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. kovo 27 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. gegužės 23 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
56
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 48.8 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.800 | 29.3 | |
CaraPils | 5.0 | 0.800 | 13.0 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.350 | 5.7 | |
CaraCrystal | 220.2 | 0.200 | 3.3 | |
6.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 9.0 | 25 | 40 | |
Perle (German) | 9.0 | 25 | 5 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 12.0 | 75 |
Pastabos
salinti 66C 3L/kg. virti 90min
vaqnduo ppm:
Ca 66
Mg 25
Na 47
SO4 107
Cl 59
HCO3 140
60/40 krano/RO (panevėžys) dėta CaSO4x2H2O NaCl
vaqnduo ppm:
Ca 66
Mg 25
Na 47
SO4 107
Cl 59
HCO3 140
60/40 krano/RO (panevėžys) dėta CaSO4x2H2O NaCl
runce
2011 m. Gegužės 23 d.Modeslovas
2011 m. Spalio 5 d.Skonis malonus, siek tiek kartumas jauciasi. Manau su laiku pasvelnes. O va spalvos noretus tamsesnes. Galvoju reiktu šiek tiek skrudintu miežiu deti.
runce
2011 m. Spalio 5 d.Meškis
2012 m. Sausio 15 d.runce
2012 m. Sausio 15 d.