Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. spalio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. lapkričio 3 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.007
ABV:
5.1 %
IBU:
52
EBC:
13
IBU/OG:
1.13
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 257.6 0.100
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 15.8 24 60
Cascade 5.0 20 0
      44  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 7.0 84

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 18ºC)
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC)
Prisijungę aludariai