Receptas / Erstikio BISKVITINIS
Informacija
Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. liepos 11 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 21 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 3.600 | 90.0 | |
Brown salyklas | 120.1 | 0.400 | 10.0 | |
4.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 6.0 | 72 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 10L / 74ºC vandens;
• 90 min ~67ºC (1:2,5);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);
Fermentacija:
pirminė -penkios dienos.
antrinė -be antrinės.
• pilama 10L / 74ºC vandens;
• 90 min ~67ºC (1:2,5);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• tekinama ~80...90ºC vandeniu (+12L);
Fermentacija:
pirminė -penkios dienos.
antrinė -be antrinės.
Modeslovas
2012 m. Rugpjūčio 21 d.null
2012 m. Rugpjūčio 21 d.erstikis
2012 m. Rugpjūčio 21 d.http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/2283-erstikio-samitas
DV
2012 m. Rugpjūčio 21 d.erstikis
2012 m. Rugpjūčio 21 d.