Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. spalio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. lapkričio 9 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.008
ABV:
5.3 %
IBU:
23
EBC:
23
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 258.8 0.300
      4.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Wolf 13.4 15 60
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 84

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 150 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 18ºC)
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC)
Prisijungę aludariai