Receptas / Startas
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. lapkričio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. lapkričio 6 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 5.000 | 68.5 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.100 | 28.8 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.200 | 2.7 | |
7.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 15 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 15 | 20 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 15 | 5 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 10.0 g | Virimui | 15 min. |