Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. lapkričio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. lapkričio 17 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.006
ABV:
5.3 %
IBU:
30
EBC:
13
IBU/OG:
0.65
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 259.6 0.100
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Wolf 13.4 15 240
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 87

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 4 dienos (aplinkos temperatūra 17ºC)
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 21ºC)
Prisijungę aludariai