Receptas / Kopa
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. lapkričio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. lapkričio 10 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 79.1 | |
CaraPils salyklas | 4.5 | 1.040 | 16.5 | |
Gliukozė (primingui) | 0.0 | 0.160 | 2.5 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.120 | 1.9 | |
6.320 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Bravo | 15.5 | 10 | 60 | |
Perle (US) | 8.0 | 19 | 30 | |
Citra | 12.0 | 8 | 15 | |
Citra | 12.0 | 60 | 0 | |
Azacca | 15.0 | 60 | 0 | |
157 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Kalifornikacijos modifikacija
25 l vandens
64˚C - 60 min
78˚C – 45 min (tekinimas)
100˚C – 90 min
H1 – 60 min
H2 – 30 min
H3 ir kerpena – 15 min
4+4 l tekinimui
Fermentacija 19˚C
H4/H5 – Sausas apyniavimas (antrinė) trys dienos prieš išpilstymą
25 l vandens
64˚C - 60 min
78˚C – 45 min (tekinimas)
100˚C – 90 min
H1 – 60 min
H2 – 30 min
H3 ir kerpena – 15 min
4+4 l tekinimui
Fermentacija 19˚C
H4/H5 – Sausas apyniavimas (antrinė) trys dienos prieš išpilstymą