Receptas / Vokiskas kvietinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.1 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 54.5 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.500 | 45.5 | |
5.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |
Pastabos
55c - idedamas salyklas
64c-60min
78c-10min
AndriusK
2022 m. Sausio 8 d.Kaisalus
2022 m. Sausio 11 d.AndriusK
2022 m. Sausio 20 d.Kaisalus
2022 m. Sausio 21 d.AndriusK
2022 m. Sausio 22 d.