Receptas / BM 4
Informacija
Kiekis:
35 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gruodžio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. gruodžio 16 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
23
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 7.200 | 86.1 | |
BEST Biscuit salyklas | 50.0 | 0.500 | 6.0 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.500 | 6.0 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.100 | 1.2 | |
BEST Black salyklas | 1154.5 | 0.060 | 0.7 | |
8.360 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 5.8 | 30 | 60 | |
Northern Brewer (DE) | 8.5 | 30 | 15 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Diamond | 12.0 | 80 | |
Lallemand Danstar Diamond | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 15.0 g | Virimui | 15 min. |