Receptas / Miss Austen regrets
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. liepos 17 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. liepos 26 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.66
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 3.000 | 81.1 | |
Pale Ale salyklas | 7.0 | 0.700 | 18.9 | |
3.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 30 | 60 | |
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 20 | 30 | |
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 20 | 10 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 80 |
Pastabos
Juodųjų pipirų grūdeliai, 12 g, 10 min. prieš virimo pabaigą.
Grįžtu prie jau nagrinėtos temos pipirai aluje; šiek tiek didinu IBU ir lengvinu kūną.
Grįžtu prie jau nagrinėtos temos pipirai aluje; šiek tiek didinu IBU ir lengvinu kūną.