Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
92 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. liepos 17 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. liepos 17 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.009
ABV:
4.9 %
IBU:
32
EBC:
9
IBU/OG:
0.69
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Tipple Pale Ale 6.0 3.500
Miuncheno salyklas 15.0 0.500
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Kent Golding (U.K.) 4.0 30 15
WGV (Whitbread Golding Variety) (U.K.) 6.0 40 15
Northdown (U.K.) 8.0 40 15
      110  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

55c -5min
65c - 55min
2L decoction

Komentarai

  • konung

    2012 m. Liepos 18 d.
    Įdomu. Amerikonai vien tik vėlyvą ir gausiai apynių pridėjimą vadina "hopbursting". Esą tai prideda kiek kitokio kartumo, neišmatuojamo ibu. Seniai norėjau išmėgint teoriją. Pranešk kaip sekės.
Prisijungę aludariai