Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gruodžio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. kovo 28 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.014
ABV:
4.1 %
IBU:
27
EBC:
18
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 4.000
Crystal malt 130.8 0.300
Special roast 50.0 0.100
      4.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 30 60
East Kent Golding 5.5 15 30
East Kent Golding 5.5 15 1
East Kent Golding 5.5 10 0
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar London ESB 12.0 70

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Mash 67°C - 60min. Mash out 78°C. Virti - 75min. Fermentacija 19°C.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai