Receptas / Ordinary Bitter
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gruodžio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. kovo 28 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.1 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 4.000 | 90.9 | |
Crystal malt | 130.8 | 0.300 | 6.8 | |
Special roast | 50.0 | 0.100 | 2.3 | |
4.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 30 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 15 | 30 | |
East Kent Golding | 5.5 | 15 | 1 | |
East Kent Golding | 5.5 | 10 | 0 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar London ESB | 12.0 | 70 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Mash 67°C - 60min. Mash out 78°C.
Virti - 75min. Fermentacija 19°C.