Receptas / WIT
Informacija
Kiekis:
35 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gruodžio 10 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.23
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.000 | 44.0 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 4.000 | 44.0 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 5.5 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 5.5 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.100 | 1.1 | |
9.100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit | 12.0 | 73 | |
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit | 12.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Laimo žievelė | 35.0 g | Virimui | 15 min. | |
Anyžius žvaigždinis | 20.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kalendra | 20.0 g | Virimui | 15 min. | |
Airiška kerpena | 15.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kardamonas | 10.0 g | Virimui | 15 min. |