Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gruodžio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. gruodžio 30 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.008
ABV:
5.4 %
IBU:
47
EBC:
19
IBU/OG:
0.97
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 3.800
Karamelinis salyklas 259.6 0.200
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Wolf 13.4 25 60
Cascade 5.0 20 0
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 84

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 180 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai