Receptas / Starteriukas
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gruodžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. kovo 12 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
43
|
|
EBC:
33
|
|
IBU/OG:
0.85
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 6.100 | 95.9 | |
Simpsons Roasted Barley | 1327.0 | 0.130 | 2.0 | |
Maltosa Karamelinis 200 | 201.8 | 0.130 | 2.0 | |
6.360 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 24.0 | 80 |
Pastabos
Salinam 63C
Apyniai whirlpool ~80C 30min
Po ragavimo:
Nedarykit taip, kaip Domukas daro - gan piktas kartumas, spėju dėl pirmųjų apynių, kurie virė 60min ir dar kentėjo visą whirlpool'o laiką
Po ragavimo praėjus keliems mėnesiams:
Piktas kartumas aprimo, skanu.
Apyniai whirlpool ~80C 30min
Po ragavimo:
Nedarykit taip, kaip Domukas daro - gan piktas kartumas, spėju dėl pirmųjų apynių, kurie virė 60min ir dar kentėjo visą whirlpool'o laiką
Po ragavimo praėjus keliems mėnesiams:
Piktas kartumas aprimo, skanu.