Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gruodžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. kovo 12 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.010
ABV:
5.4 %
IBU:
43
EBC:
33
IBU/OG:
0.85
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 6.100
Simpsons Roasted Barley 1327.0 0.130
Maltosa Karamelinis 200 201.8 0.130
      6.360

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Azacca 15.0 27 60
Azacca 13.0 23 10
Azacca 13.0 50 0
Azacca 15.0 100 0
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 24.0 80

Pastabos

Salinam 63C
Apyniai whirlpool ~80C 30min

Po ragavimo:
Nedarykit taip, kaip Domukas daro - gan piktas kartumas, spėju dėl pirmųjų apynių, kurie virė 60min ir dar kentėjo visą whirlpool'o laiką
Po ragavimo praėjus keliems mėnesiams:
Piktas kartumas aprimo, skanu.
Prisijungę aludariai