Receptas / German Hefeweizen
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. liepos 18 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. liepos 18 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 4.000 | 75.5 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 0.500 | 9.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.300 | 5.7 | |
CaraMunich | 120.1 | 0.300 | 5.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 800.6 | 0.200 | 3.8 | |
5.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 5.0 | 30 | 60 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyest 3068 | 13.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
68 laipsniai - 80 min.
68 laipsniai - 80 min.