Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gruodžio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. sausio 13 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.002
ABV:
7.5 %
IBU:
35
EBC:
24
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.700
Karamelinis salyklas 260.4 0.300
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Wolf 13.4 20 60
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 97

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 240 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 8 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai