Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. sausio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. sausio 7 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.013
ABV:
5.6 %
IBU:
65
EBC:
12
IBU/OG:
1.16
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 4.600
Caramalt 30.0 0.300
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 0.200
      5.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 13.0 20 60
Ahtanum 5.2 15 60
Chinook 13.0 20 20
Ahtanum 5.2 15 20
Cascade (US) 5.8 40 0
Nelson Sauvin 12.5 20 0
Simcoe 13.0 40 0
Ahtanum 5.2 40 0
Chinook 13.0 50 0
Nelson Sauvin 12.5 15 0
Simcoe 13.0 15 0
Ahtanum 5.2 15 0
Chinook 13.0 30 0
Amarillo 9.5 10 0
      345  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Mash in 66°C - 75min., mash out 78°C. Fermentacija 19°C ~12-14 dienų, po fermentacijos temperatūra 14°C, sausi apyniai dedami pasiekus 14°C, 5 dienom. By BrewDog open soursed all their recipes.
Prisijungę aludariai