Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
81 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. sausio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. sausio 8 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.009
ABV:
5.9 %
IBU:
47
EBC:
19
IBU/OG:
0.88
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 261.0 0.200
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Wolf 13.4 26 60
      26  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 84

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 240 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - x dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - x dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai