Receptas / Danish corn lager
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. liepos 19 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
44
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.72
|
ryškus apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Čekiškas) | 3.0 | 6.000 | 80.0 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 1.500 | 20.0 | |
7.500 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Danish lager (Is runces) | 12.0 | 80 |
Pastabos
Virtas balandžio pabaigoje.
Pirminėje DU MĖNESIAI. Pradedant ties 10C ir po savaitės nuleidžiant iki 3-5C
Antrinėje apie savaitę kambario temperaturoje.
Realus kartumas mažesnis nei skaičiuoklėje, nes virtas labiau koncentruotas o įdedant mieles atskiestas.
Pirminėje DU MĖNESIAI. Pradedant ties 10C ir po savaitės nuleidžiant iki 3-5C
Antrinėje apie savaitę kambario temperaturoje.
Realus kartumas mažesnis nei skaičiuoklėje, nes virtas labiau koncentruotas o įdedant mieles atskiestas.
Guobalynas 2012
2012 m. liepos 15 d.